YOUTUBE – MrTondavi a komentář

Michal Braxatoris

YOUTUBE – MrTondavi a komentář

Ptáš-li se co se mnou je a proč nehraji dál, odpověď je jednoduchá. Dál se scházím s přáteli, kteří o setkání stojí a vše je jak za „starých časů“. A kdypak jsem to naposled viděl právě Tebe. V době globální masírky médií, Youtubů, Facebooků, Skypů atd, jsi na Braxu jednoduše zapomněl. Přestal Tě bavit. A mě zas přestalo bavit hrát v osamělých tyjátrech. Jo – i na tom debilním internetu mě ostatně najdeš taky a právě se tak stalo. Škoda jen, že Te nenapadla tak jednoduchá adresa jako www.braxatoris.cz.

Čili proč, že to nehraju? Protože o to nestojíš příteli. Nemáš čas . Já ano. Takže se prosím tak blbě neptej. Nic ve zlým.
Jak vidíš jsem stále stejný Braxa.
—————————————–
Toto je na konci všech klipů zveřejněných v roce 2010, které zpracovával MrTondavi. Nemálo lidí se mě ptalo, proč tímto textem útočím na posluchače. Odpovím, pokud se chcete ptát. Je mi líto a poněkud nechápu, že tento „výkřik do tmy“ někteří z Vás jako útok chápou. Pokud odložíte vztahovačnost a budete se snažit pochopit, možná opravdu pochopíte jak je to myšleno.

V období kdy byl tento text napsán, se stalo mnoho řekněme prapodivných věcí, kdy jsem pozvolna přišel o vše, skončil doslova a do písmene s holým zadkem na dlažbě. Díky dalšímu banjistovi přišel i o kapelu a celé co mi secvaklo bylo to, že nechápu proč to celé dělám, když je můj život jen snůškou vzletů a pádů, za které může jediná věc. Muzika. Muzika, kterou si ovšem píšu a hraji čím dál tím víc pro sebe, protože ač neustále tázán kdy a kde budu hrát, sál byl stále prázdnější. Mí „přátelé“ a fanoušci mi v té době nepomohli ničím. A Ti, kteří mě zradili navíc škodili kde mohli.  Nemyslím, že jsem něco přepískl, pokud jsem žádal o pomoc. Po Braxovsku. Možná blbě, neurvale….. nevím. Jsem už takový. Říkám a říkal jsem věci vždy na rovinu a to se pravda moc nenosí.

Asi tak.

Have your say

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..